نشست رییس دانشگاه با گروه های آموزشی پاتولوژی و کودکان برگزار شد

نشست رییس دانشگاه با گروه های آموزشی پاتولوژی و کودکان روز سه شنبه مورخ 27/9/97 در سالن شهداء ستاد مرکزی بر گزار شد.

به گزارش روابط عمومی  و امور بین الملل، در این نشست که معاون آموزشی، رییس دانشکده، مدیر و اعضای هیات علمی گروه های پاتولوژی و کودکان حضور داشتند در خصوص وضعیت موجود گروه و ساسیت های آتی بحث و تبادل نظر شد.

لازم به ذکر است: در این جلسه در خصوص فعالیت ها و عملکرد سال گذشته و برنامه های آتی این گروه ها گزارشی ارائه گردید و در ادامه، اعضای هیات علمی این گروه ها به بررسی مشکلات و ارائه راهکار در زمینه رفع آن ها پرداختند.

ساعت : 10:47 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :118