پیام تشکر رئیس دانشگاه از مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

جناب آقای دکتر نمکی

سرپرست محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با سلام و احترام

همانگونه که مستحضرید این دیار، دیار هنرمندان، ادیبان و اندیشمندانی است که سهم‌شان در تمدن ایران و ایرانی بی‌بدیل است. تمدنی که تاریخش نام سیلک را بر دوش می‌کشد، ادبیاتش بر شانه محتشم‌ها و مشفق‌ها استوار است و ایمان مردمانش در درازای تاریخ نه تنها نام کاشان را پرآوازه کرده که ایران و جهان اسلام را اعتباری دیگر بخشیده است.

مایه غرور و مباهات است که دور زمان و گردش ایام،  شما فرزند خلف این خاک را بار دیگر به کاشان شهر عطر و گلاب محمدی آورد تا با امید به حمایت های برادرانه و مشفقانه حضرتعالی شاهد ارتقای سلامت مردم باشیم.

از سالها قبل، همت وثیق شما در سمتهای اجرایی، نام نیک تان را بر زبان این مردم جاری ساخت و حالا حضور شما در این دیار در اولین روزهای این مسئولیت بزرگ، قلبها را به تپش واداشته است و به ثمر نشستن طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی، در سفر پرخیر و برکتی که با طلعیه چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی همزمان گردید خاطره‌ای ماندگار از شما را در قبلها جاودان کرد.

نگاه نو و دگرگونه حضرتعالی به جایگاه بهداشت و درمان به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت کشور با تاکید بر ضرورت اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع که یقیناً مایه برکات بسیار خواهد بود امید پیشرفت و انگیزه تلاش را نزد خدمتگزاران نظام سلامت این شهر، به ویژه مدیران این دانشگاه تقویت نموده است.

بدون تردید افتتاح پروژه‌های دانشگاه تنها بخشی از خدمات دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت است که در کنار اجرای طرح تحول نظام سلامت، باقیات صالحات ارزشمندی است که ماحصل ارزشمند آن افزایش مستمر شاخص دسترسی عادلانه مردم منطقه به خدمات و ارتقاء وضعیت سلامت آنان خواهد بود.

خود می‌دانید که این مردم فهیم، خدمتگزاران خود را خوب می‌شناسند و قدرشناسند. از این‌رو دستورات صریح شما را برای توسعه زیرساخت‌های این دانشگاه که منجر به تحولی عظیم در ساخت و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی خواهد شد خوب به ‌خاطر خواهند سپرد.

اینجانب به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان، از طرف خود، اعضای هیئت رئیسه، کادر درمانی و بهداشتی و پرسنل خدوم دانشگاه مراتب قدردانی و تشکر صمیمانه و صادقانه خود را نسبت به حضور خاطره انگیز، موثر و امیدبخش جنابعالی تقدیم می‌دارم.

توان ما، در برابر حضوری چنین بهنگام، دعا است و سپاس. مطمئن باشید که این مردمان با صفا که نبض حیات شان در کویر تفتیده آرام، اما با امید می‌تپد قدردان زحمات شما هستند و خواهند بود و امیدوارم بارها و بارهای دیگر، میزبان شما باشیم.

ایمان داریم که در درگاه الهی مأجور خواهید بود و نامتان مانده و خواهد ماند، در سرزمین نامداران،ایران اسلامی.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

ساعت : 10:14 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :77