نشست شورای تامین بهداشت روان دانشگاه برگزار شد

نشست شورای تامین بهداشت روان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی و سایر اعضا چهارشنبه 1/12/97 در سالن شهدا ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این نشست ضمن تاکید بر پیشگیری درمان و ارتقا سطح سلامت روان دانشجویان، خواستار گسترش و در دسترس بودن خدمات مشاوره و روان شناختی شد.

دکتر حمیدرضا گیلاسی در ادامه ضمن ارائه گزارش اهم فعالیت های انجام شده این اداره در سال گذشته اظهار داشت: در 10 ماهه نخست سال 97 تعداد 212 نفر از دانشجو به این اداره مراجعه کرده اند. تعداد 409 جلسه مشاوره فردی، 11 کارگاه، کلاس آموزشی، نشست توجیهی ویژه والدین دانشجویان جدیدالورود از دیگر برنامه های اجرا شده توسط این اداره بود.

گفتنی است در پایان جلسه، پیشنهاداتی در خصوص ارائه بهتر خدمات مشاوه و روان شناختی از طرف اعضا ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ساعت : 10:12 -  روز  : پنج شنبه  - 2 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :143