همکار دانشگاه دانشجوی نمونه دانشگاه تهران شد

زهرا بتولی همکار شاغل در دانشکده بهداشت به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه تهران معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه،در مراسمی که روز چهارشنبه یکم اسفندماه 1397 در دانشگاه تهران جهت تقدیر از دانشجویان نمونه برگزار شد، از زهرا بتولی دانشجوی دکترای رشته علم اطلاعات و دانش شناسی به عنوان دانشجوی نمونه گروه آموزشی علوم انسانی این دانشگاه در سال 1397 تجلیل به عمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده، سلامتی، بهروزی و موفقیت روز افزون ایشان را در عرصه های علمی و پژوهشی از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.

ساعت : 13:41 -  روز  : شنبه  - 4 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :174