بازدید مسئول و جمعی از همکاران روابط عمومی دانشگاه از مؤسسه خیریه هاجر کاشان

مسئول و جمعی از همکاران روابط عمومی دانشگاه از مؤسسه خیریه هاجر کاشان روز شنبه مورخ 4/12/97 بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه،مدیر عامل مؤسسه خیریه هاجر کاشان در خلال این بازدید، گفت: بخش قابل ‌توجهی از هزینه‌های این مؤسسه از طریق کمک‌های مردمی و خیرین تأمین می‌شود.

هاشمی طاهری همچنین با اشاره به برخی کمبودهای زیرساختی مؤسسه خواستار حمایت بیتشر مردم و خیرین به ویژه حوزه سلامت شد.

مسئول روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه نیز در این بازدید ضمن تشکر از خدمات صورت گرفته، گفت: روابط عمومی ها با اطلاع رسانی و ترغیب خیرین می توانند سهم به سزایی در کمک به این مراکز داشته باشند.

یادآور می شود: مؤسسه خیریه هاجر کاشان با مساحت زمین هفت هزار و ۵۰۰ متر و زیربنای دو هزار و ۴۵۰ مترمربعی، بین ۴۰ تا ۴۵ دختر کم‌توان ذهنی و جسمی از شهرستان کاشان با مراتب متفاوت معلولیت را با حضور ۱۵ پرسنل زیر پوشش حمایت‌های آموزشی و توان‌بخشی خود دارد.

ساعت : 8:24 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :162