به مناسبت روز ماما اجرا می شود:

طرح ویزیت و مشاوره رایگان زنان در کاشان و آران و بیدگل

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از اجرای طرح ویزیت و مشاوره رایگان زنان به مناسبت بزرگداشت روز جهانی ماما در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر محمد حاجی جعفری افزود: این طرح شامل مشاوره قبل  و حین بارداری، کلاس های آمادگی برای زایمان، غربالگری سرطان دهانه رحم و ... می باشد.

وی، با اشاره به انجام این اقدام توسط کارشناسان مامایی تصریح کرد: این طرح در کاشان در روزهای شنبه 14/2/98 از ساعت 17 الی 20 و یکشنبه 15/2/98 از ساعت 9 الی 12در مرکز جراحی محدود امام رضا(ع) و در شهرستان آران و بیدگل در همین تاریخ ها از ساعت 15 الی 20 در کلینیک تخصصی بوعلی انجام می شود.

دکتر حاجی جعفری خاطر نشان کرد: این طرح به صورت رایگان با هدف تامین سلامت جامعه برای مراجعین انجام خواهد شد.

ساعت : 13:15 -  روز  : شنبه  - 14 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :132