معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به پویش همدلی پیوست

معاون آموزشی دانشگاه به پویش بهار همدلی در راستای کمک به سیل زدگان پیوست.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر عباس تقوی اردکانی، ضمن ابراز خردسندی از پیوستن به پویش همدلی گفت: در این پویش همه توانمان را در راستای بازسازی منازل تخریب شده بر اثر سیل به کار می گیریم و مطمئنم این اقدام به حرکت بزرگ تبدیل خواهد شد و می تواند زمینه ساز اقدامات بزرگ تر در آبادانی کشور باشد.

وی افزود: کمک های نقدی در این پویش با مشارکت مجموعه دانشگاهیان اعم از رئیس دانشگاه، کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان به صورت منسجم تر به آسیب دیدگان می رسد.

معاون آموزشی دانشگاه، "پویش بهار همدلی" را الگویی برای توسعه کشور در زمینه های مختلف عنوان کرد.

دکتر تقوی، با اشاره به انکه از پیوستن به این پویش بسیار خرسند می باشم، ادامه داد: این احساس که بتوان سهم کوچکی در کمک به مردم کشور داشته باشم، بهترین حس برای من و هر انسانی است.

ساعت : 11:2 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :101