بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی از اجرای پویش ملی کنترل فشارخون

در آغازین روز اجرای پویش بسیج ملی فشارخون، رئیس دانشگاه به همراه معاون بهداشتی دانشگاه و دبیر پویش ملی فشارخون از ایستگاه های اجرای طرح بازدید کرند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر ابراهیم کوچکی از مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی و پایگاه خدمات جامع سلامت صاحب الزمان (عج) و مستقر در ستاد مرکزی بازدید کرد.

رئیس دانشگاه در این بازدید ها، با تاکید بر اطلاع رسانی گسترده و ترغیب حضور مردم منطقه در این طرح، بر ارائه گزارش روزانه طرح و ثبت آن در سامانه کشوری تاکید نمود.

معاون بهداشتی دانشگاه نیز، با اشاره به استقبال خوب مردم کاشان گفت: تا کنون 25000 نفر از افراد بالای 30 سال به سامانه کشوری مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کرده اند.

دکتر علیرضا مروجی اظهار امیدواری کرد: دانشگاه علوم پزشکی صددرصد افراد واجد شرایط طرح را تحت پوشش قرار دهد.

ساعت : 13:44 -  روز  : شنبه  - 18 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :113