طرح غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در بیمارستان نقوی اجرا می شود

مدیر بیمارستان نقوی کاشان گفت: طرح غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در این بیمارستان اجرا می شود.

به گزارش وب دا، دکتر حسین یاوری تبار با اشاره به اینکه این طرح بر اساس تفاهم نامه همکاری بین مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور بانوان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان منعقد شده  است، افزود: مشاوره شیوه زندگی سالم و شناخت شایع ترین عوامل خطر و بیماری ها شامل پرفشاری خون، چربی خون، دیابت، اضافه وزن، کم خونی، توده های سینه، ضایعات دهانه رحم و عفونت های تناسلی از اهداف این طرح است.

وی، سنجش توانایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ارائه خدمات دولتی برای اجرای طرح های غربالگری را از دیگر اهداف طرح سلامت زنان سرپرست خانوار عنوان کرد.

وی تصریح کرد: بر اساس این طرح  هیچگونه هزینه درمانی از بیماران مشمول طرح بابت خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی دریافت نمی شود و بیماران معرفی شده از طرف سازمان طرف قرار داد (کمیته امداد و بهزیستی) در روزهای شنبه، سه شنبه و پنج شنبه هر هفته از تاریخ 31/3/1391 به مدت 2 ماه به مرور به این مرکز ارجاع داده شده و به آنها خدمات ارائه می شود.

وی با اشاره به تشکیل یک پرونده پزشکی برای هر یک از  افراد معرفی شده در طرح سلامت زنان سرپرست خانوار گفت: افراد در این طرح در تاریخ مذکور و از ساعت 8  تا 12 صبح، توسط  پزشک عمومی معاینه و جهت انجام آزمایشات و معاینات به واحدهای پاراکلینیکی بیمارستان نقوی ارجاع داده می شوند.

وی ادامه داد: نتایج آزمایشات و معاینات توسط پزشک در پرونده بیمار ثبت و ضبط و در نهایت راهنمایی های لازم جهت انجام درمان های تکمیلی به بیماران ارائه می شود.

دکتر یاوری تبار در پایان تاکید کرد: در نهایت گزارش نتیجه خدمات به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال می گردد.

ساعت : 6:22 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :698