فروش داروهای گیاهی در عطاری ها ممنوع است/ داروخانه ها مراجع مجاز عرضه داروهای گیاهی

سرپرست واحد نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: عطاری هامجاز به عرضه و فروش اشکال دارویی به صورت قرص، کپسول، شربت و آمپول نیستند.

دکتر مسعود نساج در گفتگو با وب دا گفت: عطاری ها تنها مجاز به فروش گیاه به صورت برگ، ریشه و یا گل هستندو مجاز به فروش اشکال دارویی نیستند.

وی اظهار داشت: برخی همشهریان با قرص یا کپسول مشکوک خریداری شده از عطاری به معاونت غذا و دارو ایندانشگاه مراجعه می کنند که متاسفانه این کپسول ها حاوی میزان زیادی از ترکیبات دارویی است.

وی افزود: این نوع کپسول ها به میزان زیادی حاوی داروی شیمیایی است که به شدت آسیب رسان است و عوارضآن بعضاً غیر قابل بازگشت بوده و حتی در مواردی می تواند منجبر به ناتوانی فرد شود.

دکتر نساج تصریح کرد: افزایش یا کاهش وزن کوتاه مدت با این کپسول ها می تواند آسیب های دائمی به همراهداشته باشد و بعلاوه افرادی که مبتلا به بیماری خاص (فشار خون، دیابت و ... ) هستند حتما قبل از مصرفگیاهان دارویی با پزشک خود مشورت کنند زیرا ممکن است باعث تداخلات شدید گردد که عوارض جبران ناپذیریبه همراه خواهد داشت.

دکتر نساج عنوان کرد: متاسفانه بعضی مواقع مشاهده شده است سایر اصناف مانند آرایشگاه ها و سالن های بدن سازیاقدام به تجویز و خرید و فروش دارو می کنند که خرید و عرضه داروها در این مکان ها غیر قانونی بوده و مواردمتعدد دال بر عوارض جبران ناپذیر مصرف این ترکیبات گزارش شده که توصیه می شود از خرید این ترکیبات آسیاب شده و اشکال دیگر آن در مراکز غیرمجاز خودداری شود.

یادآور می شود: شهروندان می توانند سوالات خود را در خصوص داروهای گیاهی و سوالات و شکایات خود در این راستا از طریقشماره تلفن 1490 یا 190 مطرح کنند.

ساعت : 10:44 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :100