جلسه توجیهی شیوه نامه اجرائی نحوه ارجاع در برنامه پزشک خانواده برگزار شد

جلسه توجیهی شیوه نامه اجرائی نحوه ارجاع در برنامه پزشک خانواده ویژه مسئولین مراکز درمانی، کلینیک ها و درمانگاههای دولتی و خصوصی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه در این جلسه در خصوص اهمیت برنامه پزشک خانواده و اجرای آن سخنانی را بیان کرد.

دکتر داود خیرخواه، دستورالعمل برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را توضیح داد و گزارشی از اقداماتی که تاکنون در این راستا انجام گرفته را ارائه نمود.

مرتضی نادی، مسئول واحد فن آوری اطلاعات دانشگاه نیز در این جلسه در خصوص زیر ساختهای مورد نیاز جهت ایجاد شبکه ملی برای اجرای طرح پزشک خانواده، نحوه ثبت نام در برنامه و تشکیل پرونده سلامت برای شهروندان مطالبی را ارائه کرد.

در ادامه جلسه شرکت کنندگان سوالات و اشکالات خود را در زمینه شیوه نامه اجرائی مطرح و پاسخ های لازم را دریافت کردند.

لازم به ذکراست علاقمندان و متقاضیان استفاده از این برنامه می توانند دستورالعمل برنامه پزشک خانواده نسخه 02، شیوه نامه اجرائی آن، نحوه ثبت نام و سایر اطلاعات مورد نیاز خود را در وب سایت دانشگاه ملاحظه کنند.

گفتنی است جلسه توجیهی شیوه نامه اجرائی نحوه ارجاع در برنامه پزشک خانواده با حضور معاون درمان دانشگاه، مدیران و مسئولین دانشگاه، بیمارستان ها، شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، سازمان تامین اجتماعی کاشان، کلینیک های ویژه وابسته به دانشگاه و تعدادی از پزشکان متخصص و عمومی در سالن اجتماعات بیمارستان متینی برگزار شد.

ساعت : 12:12 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :773