بیمار مرگ مغزی با اهداء اعضاء خود به چند بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از اهدای عضو  بیمار مرگ مغزی43 ساله به چند بیمار نیازمند خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: زنده یاد مرحومه شمسی خیرخواه راوندی در اثرخونریزی مغزی  در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان بستری شد.

وی افزود: علی رغم انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی، وی دچار مرگ مغزی گردید که با رضایت و فداکاری خانواده ایشان و با تلاش و پیگیری پرسنل و پزشکان این بیمارستان جهت اهدا به بیماران نیازمند به تهران اعزام گردید.

معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: مرحومه خیرخواه راوندی با اهدا کبد،2 کلیه و نسوج خود به بیماران نیازمند پیوند، جان دوباره بخشید.

وی، ضمن قدردانی و آرزوی صبر و بردباری برای خانواده آن مرحوم برای آن عزیز علو درجات را از درگاه ایزد منان مسئلت نمود.

ساعت : 13:58 -  روز  : چهار شنبه  - 5 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :119