رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

برنامه پزشک خانواده از 15 شهریور ماه در کاشان اجرا می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: برنامه پزشک خانواده از 15 شهریور ماه در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع افزود: در این برنامه تیم سلامت نه فقط در بخش درمان بلکه در بخش پیشگیری برای شناسایی بیماریها و آموزش به مردم فعالیت می کنند.

وی با اشاره به اینکه کلیه خدمات سرپایی و دارو در راستای سلامت خانواده به طور رایگان می باشد، تصریح کرد: با این برنامه در صورت نیاز، بیمار توسط پزشک خانواده به مراکز ارائه خدمات تخصصی، فوق تخصصی و بستری معرفی شده که 90 درصد از هزینه ها توسط سازمانهای بیمه ای پرداخت می شود.

رئیس ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان با اشاره به اینکه نگاه سلامت محور نه صرفا درمان محور برنامه پزشک خانواده شهری، از نکات برجسته و متمایز این برنامه است، اظهار داشت: هدف کلی این طرح عدالت محوری در سلامت و کاهش هزینه ها برای مردم است و پزشک به جای آن که افزایش درآمدش را در تعداد بیماران خود ببیند، به فکر بیمار نشدن افراد جامعه بوده و نیازی به مراجعه تعداد بیشتری از بیماران برای کسب درآمد ندارد.

دکتر اعرابی اذعان داشت: پزشک خانواده موظف است در ساعات مقرر نسبت به ویزیت بیماران تحت پوشش خود اقدام نموده و در سایر ساعات نسبت به ارائه مشاوره و راهنمایی پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: پیشگیری از بیماریها، ارتقاء سلامت، حذف تقاضاهای القایی با تغییر روش پرداخت، حذف رابطه پولی بین پزشک و بیمار، اصلاح الگوی مصرف و ارتقاء سلامت نیز از دیگر اهداف این برنامه است.

وی در پایان تاکید کرد: با طبقه بندی و تقسیم شهر به چند منطقه، از تمرکز پزشکان در نقاط مرکزی شهر کاسته می شود به طوریکه دسترسی به پزشک منتخب در منطقه خود امکان پذیر خواهد بود و دسترسی مردم به خدمات تخصصی و فوق تخصصی در قالب نظام ارجاع تسهیل می یابد.

لازم به ذکر است اعضاء حاضر در جلسه گزارشی از فعالیت های کمیته مربوط به خود را ارائه کردند.

گفتنی است جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع هر هفته با حضور تمامی اعضاء و نمایندگان سازمان های بیمه ای در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مراکز بهداشتی درمانی، سازمان های بیمه ای و یا پورتال دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان به آدرس  kaums.ac.irمراجعه کنند.

ساعت : 12:36 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :608