برگزاری آیین بزرگداشت بهورز در دانشگاه

به منظور بزرگداشت روز بهورز آیین بزرگداشتی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، در این مراسم دکتر مروجی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های شبانه روزی بهورزان در نشست صمیمانه  به بررسی مسائل و مشکلات آنان پرداخت.

همچنین در ادامه این مراسم از خانم معصومه معصومی بهورز نمونه کشوری تقدیر شد و شورای بهورزی دانشگاه با اهدا گل و تقدیرنامه از زحمات چندین ساله مدیر، مربیان و دیگرپرسنل بهورزی قدردانی کرد.

شایان ذکر است: معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت حوزه بهداشت کاشان نیز به مناسبت روز بهورز در گفتگوی زنده شبکه رادیویی سلامت شرکت و سخنانی پیرامون اهمیت جایگاه  بهورز و نقش آنان در تامین و ارتقاء سلامت جامعه روستایی در سیستم شبکه ایراد کردند.

ساعت : 14:42 -  روز  : چهار شنبه  - 13 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :86