در شش ماهه اول سال 98:

216 مورد عمل آنژیوپلاستی و 806 مورد عمل آنژیوگرافی در بیمارستان شهید بهشتی انجام شد

سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان، از انجام 216 مورد عمل آنژیوپلاستی و 806 مورد عمل آنژیوگرافی در این بیمارستان در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر محمد رضا شریف ضمن گرامیداشت هفتم مهرماه روز جهانی قلب، با اشاره به بستری شدن بیش از 2100 بیمارقلبی در این مدت گفت: در چند دهه گذشته بیماری‌های قلبی شایع‌ترین علت مرگ و میر در دنیا و نیز کشور ما بوده است.

وی افزود: از ابتدای سال تا کنون، 47 بیمار تحت عمل جراحی تعبیه باطری و تعداد 122 مورد آنالیز باطری و ICDانجام شده است.

مدیر گروه قلب دانشگاه نیز، از انجام بیش از 1000 مورد تست ورزش ، 4300 مورد اکو کاردیوگرافی ، بیش از 43 هزار نوار قلب برای بیماران بستری و بیش از 2600 نوار قلب برای مراجعین سرپایی برای بیماران قلبی در این مدت خبر داد و خاطر نشان کرد: تمام بیمارانی که با درد حاد قلبی به بیمارستان مراجعه می کنند، بدون انتظار و اتلاف وقت توسط پزشک کشیک، مورد معاینه قرار گرفته و تحت درمان متناسب با شرایط قرار می گیرند.

دکتر حسن رجبی مقدم ادامه داد: بیش از 400 بیمار قلبی توسط پزشکان متخصص قلب و عروق در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی این مرکز در 6 ماهه اول سال 98 ویزیت و معاینه شده اند.

وی، ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه، خواستار حمایت پایدار و مستمر در جهت تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز و فعال شدن مجدد بخش جراحی قلب و پذیرش دستیار قلب شد.

ساعت : 13:46 -  روز  : دو شنبه  - 8 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :41