دیدار شهردار کاشان با سرپرست دانشگاه

شهردار و مدیران حوزه شهرداری کاشان با سرپرست دانشگاه روز یکشنبه 21/7/98 در دفتر ریاست دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید علیرضا مروجی در این جلسه، دانشگاه را متولی سلامت شهروندان منطقه کاشان عنوان کرد.

سرپرست دانشگاه گفت: ارتقای سلامت مردم منطقه با تعامل و مشارکت سایر دستگاه ها به خصوص شهرداری ها محقق خواهد شد.

وی، دانشگاه را متعلق به شهرستان کاشان و شهرهای همجوار دانست و اذعان داشت: ما باید به تمام حوزه های شهرستان اعم از شهری و روستایی توجه ویژه داشته باشیم و در ارتقا سلامت مردم فعالیت مستمر داشته باشیم.

دکتر سعید ابریشمی راد شهردار کاشان نیز در این دیدار، ضمن تبریک به دکتر مروجی برای انتصاب ایشان گفت: شهرداری آماده همکاری و تعامل بیش از پیش با دانشگاه علوم پزشکی است.

ساعت : 12:6 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :65