نشست معاون آموزشی دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی

نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه با مسئولین و اعضاء هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی در روز دوشنبه مورخ 22/7/98 در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر تقوی معاون آموزشی در ابتدای این نشست، سخنانی را در مورد اهداف و چشم انداز معاونت آموزشی دانشگاه عنوان کرد.

دکتر مهدیان معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی نیز در ادامه، گزارش مختصری از شرح فعالیت ها و برنامه عملیاتی دانشکده و مدیران گروه های آموزشی HIT، علوم آزمایشگاهی، فیزیک پزشکی و هوشبری، گزارشی اختصاصی از عملکرد گروه های خود را ارائه دادند.

این گزارش حاکیست: در ادامه واحد های EDO، امور بین الملل و شرکت فراگستر سلامت به بیان گزارش عملکرد خود پرداختند و اعضاء هیأت علمی نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود درباره مسائل مطروحه را عنوان کردند.

مدیران حوزه آموزش دانشگاه نیز در پایان، به انتظارات و اهداف خود در زمینه های آموزشی اشاره کردند.

لازم به ذکر است: این نشست از سلسله نشست های معاون آموزشی دانشگاه در راستای تعامل و همکاری بیشتر میان مدیران حوزه این معاونت و اعضاء هیأت علمی دانشکده های تابعه به منظور تبادل نظر و تجربیات در راستای ارتقاء فرایندهای آموزشی در دانشگاه تشکیل می شود.

ساعت : 11:0 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :47