برگزاری اختتامیه دومین کنگره کشوری موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه

اختتامیه دومین کنگره کشوری موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه روز جمعه مورخ 1/9/98 در سالن  آمفی تئاتر مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه دراین مراسم اظهار امیدواری کرد: این کنگره برای شرکت کنندگان از نظر علمی مثمر ثمر بوده  باشد.

دکتر حمیدرضا بنفشه ضمن تشکر از گروه روان شناسی بالینی گفت: موج سوم درمان های رفتاری در زمینه اجتماعی به کار برده شود و زمینه ساز پژوهش و تحقیقات زیادی باشد.

دکتر زهرا زنجانی دبیر اجرایی دومین کنگره کشوری موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه نیز در این مراسم، از زحمات برگزار کنندگان تقدیر و تشکر کرد.

یادآور می شود: در پایان این مراسم از زحمات دست اندرکاران این کنگره تقدیر و تشکر به عمل آمد.

لازم به ذکر است: دومین کنگره کشوری موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه به مدت سه روز 29 آبان ماه لغایت اول آذرماه برگزار شد.

ساعت : 12:58 -  روز  : جمعه  - 1 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :55