رئیس دانشگاه:

تغییر سبک زندگی باید از خانه‌ها آغاز شود

رئیس دانشگاه گفت: تغییر سبک زندگی باید از خانه‌های مردم آغاز شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید علیرضا مروجی در مراسم اجرای "طرح کشوری هر خانه یک پایگاه سلامت" در دانشگاه گفت: این طرح با هدف ورود سلامت به خانه مردم به اجرا درمی‌آید.

وی تصریح کرد: یک نفر از هر خانواده در چارچوب این طرح با هدف جامعه محور کردن خدمت و علوم پزشکی به عنوان سفیر سلامت انتخاب می‌شود و آموزش‌هایی برای پیشگیری و مراقبت‌های اولیه و توان‌بخشی دریافت می‌کند.

دکتر مروجی ادامه داد: دارا بودن حداقل ۱۸ سال سن، سواد بالای هشت کلاس، مورد قبول و نفوذ در خانواده شرط انتخاب فرد به عنوان سفیر سلامت است.

وی یادآور شد: آموزش‌های لازم به سفیران سلامت در سه حوزه پیشگیری، درمان و توان‌بخشی با استفاده از جزوه‌ها و کتاب‌های آموزشی، آموزش‌های حضوری و مجازی در مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت ارائه خواهد شد.

رئیس دانشگاه، با اشاره به همگانی شدن طرح هر خانواده یک پایگاه سلامت پس از گذشت سه ماه در سراسر کشور ابراز امیدواری کرد: نتیجه اجرای آزمایشی طرح به‌زودی اعلام شود.

یادآور می شود: اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت در شهرستان کاشان به صورت ویدئو کنفرانس از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با دانشگاه های علوم پزشکی سمنان و قزوین آغاز شد.

این طرح آزمایشی که تا اسفند سال‌ جاری ادامه خواهد داشت، در دو مرکز خدمات جامع سلامت مهرپرور کاشان و شهید ساکنی آران و بیدگل با جمعیت زیر پوشش نزدیک به ۳۴ هزار نفر به اجرا درمی‌آید.

لازم به ذکر است: ۲۷مرکز بهداشت شهری، ۳۱ خانه بهداشت، ۱۰ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۷ پایگاه سلامت در منطقه کاشان فعالیت دارد

.

ساعت : 14:30 -  روز  : سه شنبه  - 5 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :32