کمیته دانشگاهی کورونا برگزار شد

کمیته دانشگاهی کورونا ویروس با حضور معاونین بهداشتی، درمان، دانشجویی و فرهنگی، غذاو دارو و سایر واحدهای مرتبط در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر رضا رزاقی معاون بهداشتی دانشگاه در این جلسه به اهمیت آموزش در پیشگیری از بیماری کوروناویروس اشاره کرد و گفت: تاکید دانشگاه در این جلسه بر راهبرد های کنترل برنامه بر اساس آموزش و اطلاع رسانی، تقویت نظام مراقبت از بیماری و آمادگی بخش درمان در پذیرش و مدیریت بیماران می باشد.

دکتر نجفی فوکال پوینت علمی کوروناویروس نیز در ادامه مطالبی در خصوص ماهیت این بیماری و آخرین اطلاعات درمانی را بیان کرد.

همچنین رجبی کارشناس مسئول گروه  بیماریهای واگیر در این جلسه ضمن  بیان اهداف تشکیل کمیته کورونا ویروس، گزارشی از موارد ابتلا و مرگ در جهان را بیان و حدود انتظارات از هر بخش را خاطر نشان کرد.

ساعت : 12:29 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :29