به مناسبت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی صورت گرفت:

دیدار کارکنان هسته گزینش با خانواده شهید روحانی

در آستانه 22 بهمن ماه مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش به همراه مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران روز دوشنبه 21/11/98 با خانواده شهید رحمت ا... روحانی یزدلی دیدار کردند.

به گزارش وب دا، دکتر سلامی عضو هسته گزینش با اشاره به آیه ای از قرآن کریم که شهداء زنده اند و نزد خدا روزی می برند، گفت: دیدار با خانوادۀ معظم شهدا باعث تقویت روحیه و افزایش انگیزه در خدمت رسانی به نظام است و امیدواریم که بتوانیم راه شهداء را ادامه دهیم.

همسر شهید روحانی نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: ما در برابر شهداء مسئول هستیم و موظف هستیم وظیفه خود را در خدمت به نظام و حمایت از ولایت به بهترین شیوه انجام دهیم.

همچنین مصطفی روحانی فرزند این شهید با ذکر خاطراتی از پدرش افزود: ایشان علاقه خاصی به زیارت عاشورا و امام خمینی (ره) داشت و اهل نماز و تعبد بود. ما نیز باید از مقام و منزلت شهدا در پیشگاه خدا برای حل مشکلات یاری جوییم.

لازم به ذکر است: خانوادۀ معظم شهیدان الماسی نیز در این مراسم حضور یافت و همسر ایشان به بیان خاطراتی از شهید والامقام عبدا... الماسی پرداخت.

گفتنی است در پایان مدیر هسته گزینش دانشگاه با اهدا لوح سپاس و هدیه از مقام شامخ شهید رحمت ا... روحانی یزدلی تجلیل کرد.

ساعت : 9:48 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :49