به مناسبت بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) صورت گرفت:

تجلیل از بانوان کارمند ستاد مرکزی دانشگاه

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، مدیر حوزه ریاست، سرپرست روابط عمومی، مشاور امور بانوان و خانواده رئیس دانشگاه و کارمندان ستاد مرکزی روز شنبه 26/11/98 برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این مراسم دکتر سید علیرضا مروجی ضمن تبریک این روز فرخنده به بانوان شاغل در دانشگاه، وجود حضرت زهرا(س) را مایه فخر و مباهات همه مسلمانان و خصوصاً شیعیان دانست و الگوگیری از شخصیت کامل و بی بدیل دختر رسول خدا( ص ) را برای تمام زنان مایه ی آرامش و سعادت در زندگی عنوان کرد.

دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان و خانواده رئیس دانشگاه نیز در این مراسم با اشاره به صفات متعدد آن بانوی والا مقام اظهار داشت: صفات راضیه و مرضیه از والاترین درجات ایمان است که امیدواریم همه بانوان بتوانند به آن دست یابند.

شایان ذکر است: رئیس دانشگاه در پایان این مراسم با اهدا گلدان، از بانوان حاضر در ستاد تجلیل کرد.

ساعت : 13:49 -  روز  : شنبه  - 26 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64