جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در دانشگاه برگزار شد

جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز پنج شنبه مورخ 19/5/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این جلسه بر استفاده از پتانسیل و ظرفیت های بسیج جامعه پزشکی در راستای اطلاع رسانی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع تاکید کرد.

دکتر اعرابی با تاکید بر ارسال نسخه 02 برنامه پزشک خانواده برای سازمان ها و ارگان های عضو شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان جهت آموزش به پرسنل خود گفت: اطلاع رسانی مستقیم و چهره به چهره در این خصوص بیشترین تاثیر را داراست.

وی با اشاره به ارائه  اطلاعات لازم به پزشکان عمومی افزود: این پزشکان به علت ارتباط مستقیم با مردم می توانند بهترین اطلاع رسانی را انجام دهند.

وی، همچنین در ارائه گزارشات مبسوط تر در خصوص سطوح 2 و 3 برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع توسط اعضاء تاکید کرد.

گفتنی است اعضاء حاضر در جلسه گزارشی از فعالیت های کمیته مربوط به خود را ارائه کردند.

ساعت : 11:44 -  روز  : شنبه  - 21 /  5 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :819