تحویل متادون به معتادان باید با نظارت دقیق انجام شود

مسئول دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تحویل متادون به معتادان باید با نظارت مستقیم و دقیق پزشکان و تحت نظر پرسنل مراکز سوء مصرف مواد انجام شود.

به گزارش وب دا، دکتر فاطمه سادات قریشی افزود: در غیر این صورت دوز دریافتی توسط بیمار، دوز واقعی و لازم برای مصرف آن نخواهد بود.

دکتر نرگس غلامپور، دستیار روانپزشکی دانشگاه نیز در این جلسه  به ارائه ی مقاله ای با عنوان "حفظ بهتر وابستگان به اپیوئید در درمان نگهدارنده با متادون از طریق متادون با دوز بالا" پرداخت.

وی با اشاره به مطالعه 64بیمار مالزی به صورت آزمایشی (پایلوت) در این مقاله تصریح کرد: 80 درصد از بیمارانی که در درمان باقی مانده بودند دوز مصرفی روزانه متادون آن ها بیشتر از 80 میلی گرم و 20 درصد آنها دوز مصرفی شان بین 40 تا 79 میلی گرم بود و هیچکدام از بیماران دوز کمتر از 40 میلی گرم دریافت نمی کردند.

وی اظهار داشت: جهت باقی ماندن بیماران در درمان و پیشگیری از رفتارهای پرخطر مثل تزریق مجدد حداقل به دوز روزانه 80 میلی گرم نیاز است و توصیه می شود مطالعه ای در ابعاد وسیعتر در این زمینه انجام شود.

دهمین جلسه پژوهش در اعتیاد در سالن کنفرانس بیمارستان اخوان به همت دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 10:37 -  روز  : شنبه  - 28 /  5 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :611