کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر ویژه مدیران و کارکنان دانشگاه برگزار شد

کارگاه آموزشی امر به معروف ونهی از منکر ویژه مدیران وکارکنان با حضور جمعی از سرپرستان دانشکده ها، معاونت ها، مدیران واحدها و کارکنان دانشگاه مورخ سوم تیرماه ۹۹  در سالن دکتر قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد آقاجانی عضو هیات علمی دانشگاه در این نشست، به نکاتی در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر و گفتمان امر به معروف ومصداق های آن در سازمان و پیرامون آن پرداخت.

لازم به ذکر است: این جلسه که بیشتر با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان همراه بود؛ برای کارکنان دارای ساعت آموزشی ضمن خدمت احتساب می شود.

شایان ذکر است در این جلسه از برگزیدگان مسابقه وصال(تفسیر قرآن کریم) تقدیر شد.

ساعت : 12:14 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  4 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :27