کارگاه خبرنویسی در دانشگاه برگزار شد

کارگاه خبرنویسی وِیژه رابطین روابط عمومی دانشگاه با تدریس دبیر خانه مطبوعات استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب دا، علیرضا کاشانی نژاد، مدیر روابط عمومی دانشگاه در این کارگاه از شرکت کنندگان خواست حداکثر بهره را از این جلسه برده و فرصت را از دست ندهند.

دبیر خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان نیز در این جلسه روابط عمومی را موتور فکری هر سازمان دانست و گفت: روابط عمومی باید به عنوان مشاور مدیران ارشد سازمان در فرآیند تصمیم گیری لحاظ شود.

منصور گلناری افزود: با وجود اینکه در متون علمی وظایف روابط عمومی مشخص و معین می باشد متاسفانه در سازمانها این اصول زیر پا گذاشته می شود.

مدرس باشگاه خبرنگارن جوان اصفهان با تاکید بر توانمندسازی کارکنان روابط عمومی سازمانها تصریح کرد: تقویت روابط عمومی هر سازمان موجب ارتقاء و پیشرفت آن سازمان می شود.

گلناری در ادمه در خصوص مباحثی شامل رسانه ها و مفاهیم و اصول خبرنویسی به شرکت کنندگان در کارگاه آموزشهای لازم را ارائه داد و به مشکلات و مسائل آنان در این زمینه ها با بیان شیوا و رسا پاسخ گفت.

مدرس این کارگاه در پایان تمریناتی در خصوص مباحث مطرح شده را به شرکت کنندگان ارائه کرد و از آنان خواست پاسخ آن را در جلسه آینده آماده کنند.

لازم به ذکر است روز اول این کارگاه دور روزه در تاریخ 20/6/91 برگزار شد و روز دوم آن در اوایل مهرماه برگزار خواهد شد.

گفتنی است این کارگاه به همت روابط عمومی دانشگاه در سالن اجتماعات دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی دانشگاه از ساعت 8 صبح الی 17 برگزار شد.

ساعت : 11:17 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :568