نشست شورای دانشگاه برگزار شد

نشست شورای دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و کلیه اعضا در روز دوشنبه مورخ 24/6/99 در محل سالن شهدای ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر تقوی معاون آموزشی دانشگاه در این نشست، اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات جلسه قبل را ارائه کرد.

لازم به ذکر است: در ابتدای این نشست گزارشی از شاخص های مربوط به فضاهای رفاهی، فرهنگی و ورزشی و همچنین اقدامات انجام شده در خصوص برنامه اعتبار بخشی دانشکده ها ارائه شد.

این گزارش حاکیست: در ادامه این جلسه پیشنهادات جدید واصله مطرح شد و موارد پس از بحث و تبادل نظر مورد تصویب قرار گرفت.

ساعت : 12:17 -  روز  : دو شنبه  - 24 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :10