دیدار با خانواده معظم شهیدان والا مقام سید علی اکبر و سید مصطفی یدالهی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در آستانه هفته دفاع مقدس، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، سرپرست روابط عمومی، مسئول بسیج جامعه پزشکی و سرپرست اداره بازرسی دانشگاه با خانواده شهیدان یدالهی دیدار کردند .

به گزارش وب دا، معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه در این دیدار، ضمن تشکر از خانواده شهید، امنیت کنونی کشور را حاصل از خودگذشتگی شهداء عنوان کرد .

حجت الاسلام دستاران افزود: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران گامی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و افتخاری بزرگ است.

مادر شهیدان یدالهی نیز در ادامه این دیدار، به بیان ویژگی ها و خاطراتی از آن شهید گرانقدر پرداخت و در پایان مسئولین دانشگاه با اهداء لوح تقدیر و هدیه از خانواده شهید تجلیل کردند.

لازم به ذکر است فرزند شهید علی اکبر یدالهی (خانم نرجس یدالهی) از پرستاران شاغل در دانشگاه می باشد .

ساعت : 12:14 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :21