اهدای یک دستگاه ضدعفونی کننده دست به دبیرستان پسرانه در کامو

کارشناس مسئول بهورزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از اهداء یک دستگاه ضدعفونی کننده دست توسط بهورز مرکز خدمات جامع سلامت کامو به دبیرستان پسرانه شهید حسن زاده این شهرخبر داد.

زهره رجبی در گفتگو با وب دا اظهار داشت: معصومه مختاریان بهورز این مرکز برای رفاه حال دانش آموزان این دبیرستان و رعایت بهداشت و ضدعفونی کردن دست ها برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ این دستگاه را خریداری کرد.

وی افزود: این دستگاه به مبلغ 12 میلیون ریال توسط این بهورز خیر و با هدف نذر سلامت خریداری و تحویل مسئولین این دبیرستان گردید.

رجبی در ادامه، با اشاره به  تقسیم بندی فعالیت های بهورزان در بخش های مختلف در مقابله با شیوع ویروس کووید 19، افزود: آموزش و اطلاع رسانی به مردم و شهروندان با استفاده از ظرفیت کانال های مجازی در روستا، تشکیل کانال های جدید و ارسال اطلاعات صحیح به مردم از جمله این فعالیت هاست.

وی، جلب حمایت مردم و مشارکت اجتماعی با تشکیل ستاد بحران در روستاها با دهیاران، اعضای شوراها، بخشداران، بسیج و پزشک خانواده مرکز در راستای تصمیم گیری در مورد کاهش بحران در روستا را بخش دیگر فعالیت های این عزیزان عنوان کرد.

کارشناس مسئول بهورزی معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد:  ممانعت از تشکیل اجتماعات، جذب کمک های خیرین در زمینه اهداء پک های بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی کننده به سالمندان و بیماران، هدایت مردم در زمینه اهداء نذورات در راستای تهیه پک های بهداشتی و بسته های معیشتی و توزیع آن درب منازل نیازمندان، سالمندان و ... از جمله فعالیت های این همکاران در زمینه جلب حمایت مردم و مشارکت اجتماعی، بوده است.

رجبی، برنامه ریزی جهت گندزدایی اماکن با همکاری بسیج، بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و نانوایی ها به صورت روزانه با همکاری بهداشت محیط ، همراه با آموزش  را از دیگر اقدامات بهورزان این منطقه عنوان کرد.

کارشناس مسئول بهورزی معاونت بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: غربالگری کلیه افراد خانوار و شناسایی زودرس بیماران مشکوک ،پیگیری و مراقبت بیماران ترخیص شده از بیمارستان و مشکوک و سایر افراد خانواده، غربالگری، پیگیری تلفنی و شناسایی بیماران مشکوک، پرستاری و مراقبت از بیماران سالمند ناتوان در منزل را  نیز توسط بهورزان در روستاها انجام می شود.

وی در پایان، از زحمات این عزیزان به عنوان فعالان گمنام عرصه سلامت در روستا قدردانی کرد.

ساعت : 8:6 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :8