رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان عنوان کرد:

خیرین سلامت منطقه کاشان پیشگام امور خیر در کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: خیرین سلامت منطقه کاشان پیشگام امور خیر در کشور از گذشته تاکنون بوده اند.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در نشستی که با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و خیرین سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل روز چهارشنبه مورخ 26/6/99 در سالن دکتر قریب این دانشگاه برگزار شد، گفت: علیرغم اینکه کاشان مرکز استان نیست ولی اکثر اقدامات صورت گرفته در این منطقه به همت خیرین بوده است و وظیفه ماست که قدردان این عزیزان باشیم.

وی، با بیان اینکه خیرین سلامت همیشه همراه حوزه سلامت بوده اند، اظهار امیدواری کرد: این عزیزان در حوزه های دیگر مانند آموزش، پژوهش، فرهنگی، دانشجویی و ... یاری گر دانشگاه باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: بیش از 55 پروژه خیر ساز در سالهای اخیر در حوزه سلامت با مشارکت و همراهی خیرین گرامی اجرا شده است.

وی، امروز را روز ویژه برای حوزه سلامت منطقه عنوان کرد و ادامه داد: برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوابگاه دانشجویی به همت خیر بزرگوار حاج احسان کیهان بنا می شود.

دکتر مروجی، در پایان این نشست، از نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان کاشان و معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت و تیم همراه ایشان تقدیر کرد و گفت: انشا الله حضور دکتر لاری برای خطه کاشان خیر و برکت داشته باشد.

ساعت : 12:2 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :11