EN |
    ورود
   7:10:54 PM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1399 / 05 / 14
 
فرهنگ سلامت

فوق تخصص جراحی قلب و عروق:

غذاهای سرخ شده در روغن زیتون یا روغن آفتاب گردان سبب بیماریهای قلبی نمی شود

فوق تخصص جراحی قلب و عروق و عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: غذاهای سرخ شده در روغن زیتون یا روغن آفتاب گردان سبب بیماریهای قلبی نمی شود.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمد صادق پور عباسی افزود: مطالعات نشان داده است که در کشور های مدیترانه ای که از روغن زیتون یا آفتابگردان جهت سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود ارتباطی بین مصرف این مواد سرخ شده و بیماری عروقی کرونر یا مرگ زودرس وجود ندارد.

وی تصریح کرد: مصرف مواد غذایی سرخ شده سبب افزایش فاکتورهای خطر بیماریهای قلبی مثل افزایش فشار خون، افزایش کلسترول خون و چاقی می شود.

وی در پایان بیان کرد: با مصرف غذاهای سرخ شده، فرد کالری بیشتری را به علت جذب چربی و روغن دریافت می کند.

ساعت : 12:30 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :642

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: