فرهنگ سلامت

متخصص پوست و مو مجوز هرگونه جراحی زیبایی ندارد

همزمان با برگزاری دوازدهمین کنگره بین‌المللی سالانه تازه‌های پوست و مو وظایف متخصصین پوست و مو از سوی انجمن متخصصین پوست ابلاغ و اعلام شده است.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر حبیب انصارین عضو هیات مدیره انجمن متخصصین پوست ایران و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر گفت: متاسفانه برخی از افراد غیر متخصص با مداخله در امور پوست و زیبایی مشکلات فراوانی ایجاد کرده‌اند که در بسیاری از موارد غیر قابل جبران است.

وی افزود: کشیدن پوست به منظور رفع چین و چروک و انجام برخی از جراحی‌های ترمیمی و زیبایی توسط افراد غیر حرفه‌ای و غیر متخصص، مهمترین نگرانی در مداخلات پزشکی تخصص پوست است.

دکتر انصارین گفت: نمونه‌برداری بیوپسی جهت تشخیص بیماری، برداشتن خال و یا ضایعات رشد کرده غیر عادی پوست و یا تغییرات رنگی، برداشتن بخش کوچکی از ضایعات تومورال یا  سرطانی پوست به منظور بررسی خوش‌خیمی یا بدخیمی برای ارجاع بیمار به متخصصان مربوطه، پیوند مو از ناحیه‌های مختلف بدن

به نواحی فاقد مو (ابرو و کف سر)، خارج کردن کیست‌های زیر پوستی از جمله نسوج چربی موسوم به لیپوم، درمان ضایعات ناخن و رفع آسیب‌های ناخن به بافت‌های اطراف، جزء مهمترین اقدامات جراحی توسط متخصصین پوست محسوب می‌شود.

استاد پوست و مو دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بسیاری از درمانهای پوستی نیازی به جراحی نداشته و با ابزارهایی چون لیزر، رادیو فرکوئنسی، میکرودرم ابریژن، محلولهای شیمیایی، کرایو (فریز کردن) قابل انجام است.

دکتر انصارین تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه ضایعه غیر طبیعی رنگی و یا بی‌رنگ سطح پوست که پیوسته در حال بزرگ شدن است همچنین ضایعات خونریزی دهنده و سفت شده پوستی باید بلافاصله به پزشک متخصص پوست مراجعه کرده و اقدامات پیگیرانه را انجام داد.

گفتنی است: جدیدترین یافته‌های علمی و تجربی در تخصص پوست و مو، 20 تا 22  اردیبهشت ماه 91 در دوازدهمین کنگره بین‌المللی سالانه تازه‌های پوست و مو ایران در سالن همایش هتل المپیک تهران ارائه می‌شود.

منبع خبر: وب دا

ساعت : 13:51 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :574