فرهنگ سلامت

ساعات 10 صبح تا 3 بعدازظهر روزهای تابستانی بیشتر از عینک آفتابی استفاده شود

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ساعات 10 صبح تا 3 بعدازظهر روزهای تابستانی بیشتر از عینک آفتابی استفاده شود.

دکتر مهدی شاعری در گفتگو با خبرنگار وب دا افزود: در نواحی استوایی و در فصل تابستان میزان تابش اشعه ماورای بنفش آفتاب  (UV)به بدن ما بیشتر می شود و در طول روز و در ساعات 10 صبح تا 3 بعداز ظهر بیشترین میزان تاثیرگذاری را دارد.

وی تصریح کرد: حتی در روزهای ابری و در فصل زمستان و روزهای برفی نیز برای محافظت از چشم ها استفاده از عینک مناسب آفتابی توصیه می شود.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از انواع مختلف سرطان پوست از کلاه های نقاب دار و کرم های ضد آفتاب مناسب استفاده شود.

وی با اشاره به استفاده از عینک هایی که دارای شیشه های فتوکرومیک که در نور اشعه ماورای بنفش تیره می شوند و درصد بالایی از اشعه را جذب می کنند، تاکید کرد: عینک های دارای عدسی پلاستیکی بهتر از عینک های دارای عدسی شیشه ای هستند.

متخصص و جراح چشم دانشگاه اظهار داشت: جذب اشعه ماورای بنفش در عینک ها باید 100 درصد باشد ولی عینک هایی با جذب 90 درصد اشعه نیز قابل قبول می باشند.

دکتر شاعری با اشاره به اینکه باید رنگ شیشه های عینک کاملاً یکنواخت بوده و فاقد شکستگی یا خش در مرکز بینایی باشد، گفت: برای رنگ عینک ها، دودی توصیه می شود چون از شدت اشعه UVمی کاهد و در عین حال رنگ طبیعی اشیاء را تغییر نمی دهد.

وی افزود: جهت اطمینان از سلامت بینایی و چشم ها به صورت دوره ای به چشم پزشک مراجعه شود.

وی ضمن توصیه در استفاده از عینک های آفتابی مناسب جهت کودکان و نوجوانان اذعان داشت: حتی المقدور از عینک هایی با قاب بزرگتر استفاده شود تا اطراف چشم کاملاً محافظت شود.

وی تاکید کرد: عینک های آفتابی گران قیمت لزوماً استاندارد نیستند و با قیمت های مناسب نیز می توان عینک آفتابی استاندارد تهیه کرد.

ساعت : 9:19 -  روز  : پنج شنبه  - 18 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :722