فرهنگ سلامت

کارشناس مواد آرایشی و بهداشتی دانشگاه:

استفاده از ضد آفتاب باید هر 3 یا 4 ساعت تکرار شود

کارشناس مواد آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: استفاده از ضد آفتاب ها باید هر 3 یا 4 ساعت یکبار بر حسب شرایط تکرار شود تا اثر خود را حفظ کند.

زینب نراقی در گفتگو با خبرنگار وب دا افزود: با شنا کردن در آب استخر یا دریا، ضد آفتاب در عرض یک ساعت کم کم اثر خود را از دست داده و پس از 80 دقیقه دیگر اثری از ضد آفتاب باقی نخواهد ماند بنابراین باید در این شرایط هر یک ساعت یکبار آنرا تکرار کرد.

وی تصریح کرد: استفاده از ضد آفتاب از اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش و نور مرئی جلوگیری می کند.

وی ادمه داد: اثرات مضر نور و اشعه ماوراء بنفش ضمن آسیب به DNA، ایجاد اختلال در ایمنی پوست، ایجاد چروک و لک در پوست همچنین منجر به سرطان پوست می شود.

وی اظهار داشت: باید در هر سانتی متر مربع پوست، 2 میلی گرم ضد آفتاب مالیده شود تا اثر خود را در حفاظت از پوست به بهترین شکل ممکن نشان دهد در حالیکه بررسی ها نشان داده که بیشتر افراد نصف این مقدار و یا حتی کمتر از آن را استفاده می کنند.

ساعت : 12:44 -  روز  : یکشنبه  - 28 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :684