EN |
    ورود
   7:13:21 PM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1399 / 05 / 14
 
فرهنگ سلامت

مصرف غذاهای گیاهی از پیرپوستی پیشگیری می کند

آنتی اکسیدان ها نه تنها در پیشگیری بیماری های غیرواگیر نقش دارند بلکه در حفظ سلامت پوست و کند شدن روند پیری در پوست نیز موثرهستند.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با بیان این مطلب اظهار داشت: غذاهای گیاهی نظیر میوه ها، سبزی ها و غلات کامل حاوی ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان هستند که برای سلامت انسان مفیـد بوده، بسیاری از بیماری های مرتبط با افزایش سن را به تاخیر انداخته و ازبیماری های غیرواگیر ازجمله بیماری های قلبی عروقی، دیابت و انواع سرطان ها پیشگیری می کنند.

دکتر فروزان صالحی افزود: برخی از ویتامین ها، مواد معدنی، کاروتنوئیدها و پلی فنل ها به عنوان آنتی اکسیدان ها شناخته شده اند.

وی تصریح کرد: وجود بسیاری از آنتی اکسیدان ها با رنگ خاص در مواد غذایی مشخص می شوند از جمله، رنگ قرمز تیره در میوه هایی نظیر گیلاس و آلبالو و گوجه فرنگی، رنگ نارنجی در هویج، رنگ زرد در ذرت، انبه و زعفران و رنگ آبی مایل به بنفش در تمشک، شاتوت و انگور.

منبع خبر: وب دا

ساعت : 12:22 -  روز  : دو شنبه  - 27 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :1053

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: