• 1398/09/10 - 13:51
  • /ZaFj

آگاهی و پیشگیری، آزمایش و درمان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: روز جهانی ایدز با عنوان " آگاهی و پیشگیری، آزمایش و درمان" و "همه در یک کشتی نشسته ایم" نامگذاری شده است...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر رضا رزاقی، با اشاره به "هفته اطلاع رسانی ایدز"  از  9-15  آذر ماه  گفت: آموزش و اطلاع رسانی در زمینه اچ‌آی‌وی و ایدز یکی از استراتژی‌های برنامه پیشگیری از ایدز در کشور می باشد.

وی، تعیین یک مقطع زمانی خاص در سال برای برجسته سازی موضوع و حساس کردن سیاستگزاران، مسئولان، اصحاب رسانه و آحاد افراد جامعه به موضوع اچ‌آی‌وی و ایدز و همراه کردن آنان برای پیشگیری از ایدز را بسیار ضروری دانست.

دکتر رزاقی، به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) "جلوگیری از گسترش اینگونه  امراض با استعانت از حمایت های مادی و معنوی برای کسانی که مطلعند و تمکن دارند شرعا لازم است" اشاره کرد و افزود: موضوع ایدز صرفاً یک موضوع بهداشتی نبوده و دارای ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و ... نیز می باشد.

وی، اطلاع رسانی مناسب در این زمینه و اهمیت پیشگیری، جلب حمایت سیاستگزاران، مسئولان و سازمان‌ها و افزایش همکاری‌های بین بخشی، معرفی اقدامات، دستاوردها و چالش‌های موجود در زمینه برنامه‌ها، جلب مشارکت انجمن‌های غیر دولتی و عموم مردم در برنامه‌های پیشگیری و کنترل و برجسته سازی شعار روز جهانی ایدز و نهادینه کردن آن را از اهداف هفته جهانی ایدز برشمرد.

روزهای هفته اطلاع رسانی ایدز

• شنبه 9 آذر: رسانه و اچ آی وی