درمان نوین پارکینسون در کاشان
دکتر آیدین امیدوار، جراح مغز و اعصاب: تحریک عمقی مغز (DBS)، امیدی تازه برای بیماران خاصی که از درمانهای رایج نتیجه نگرفتهاند. با افتخار اعلام میکنیم که این روش پیشرفته اکنون در کاشان نیز قابل انجام است با هدف بازگرداندن ۷۰ تا ۸۰٪ کیفیت زندگی بیماران
نشست صمیمی سرپرست شبکه بهداشت آران و بیدگل با مسئولین و کارشناسان روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه
نشست رابطین روابط عمومی دانشگاه با حضور دکتر فرشته سعدآبادی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل،ز هرا ساکنی سرپرست روابط عمومی دانشگاه و کارشناسان و رابطین روابط عمومی در دانشگاه در تاریخ 25 فروردین در سالن شهید زاهدی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.
تشخیص به موقع بیماری پارکینسون میتواند زندگی بیماران را تغییر دهد
متخصص مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در آستانه روز جهانی پارکینسون، بر اهمیت تشخیص زودهنگام این بیماری تأکید کرد و گفت: این امر میتواند تأثیر عمیقی بر کیفیت زندگی بیماران داشته باشد و به آنها کمک کند تا به زندگی عادی خود ادامه دهند.
یک اشتباه، یک عمر پشیمانی...
روایت دردهای بیصدای کسانی که تصادف، زندگی آنها را برای همیشه تغییر داد در این ویدئو: - دکتر فخاریان از عوارض وحشتناک تصادفات میگوید - دکتر صحت آمارهای تکاندهنده را تحلیل میکند.
تشخیص به موقع کمردرد میتواند از عوارض جدیتر جلوگیری کند
جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به اهمیت تشخیص زودهنگام کمردرد اشاره کرد و گفت: این امر میتواند از بروز مشکلات جدیتر و عوارض ناشی از این عارضه جلوگیری کند.
میزگرد تخصصی با موضوع:
رسانه، آگاهی و امنیت در جادهها در چارچوب پویش «نه به تصادف»
با حضور خانم زهرا ساکنی، سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و خانم حرمتالسادات متولی، خبرنگار باسابقه و فعال رسانهای در روزنامه قدس
از دل تاریخ، صدای هشدار برخاست... نه به تصادف در باغ فین کاشان
در یکی از پرترددترین مقاصد گردشگری نوروزی پیامی هنری برای نجات جانها اجرا شد. اجرای نمایشی «#نه_به_تصادف» با بهرهگیری از زبان هنر، پیام ایمنی را به قلب گردشگران رساند.
توضیح یک خبر:
تاکید دانشگاه بر اولویت سلامت غذا؛ پیگیری جدی حادثه غذای سلف
در توضیح خبری در خصوص مشاهده موجودی در غذای یکی از دانشجویان این دانشگاه که در فضای مجازی نشر یافته به اطلاع می رساند:
رانندگی در شب؛ دید کم اما خطر زیاد
تاریکی در رانندگی یعنی نقاط کور بیشتر 50 درصد تصادفات مرگبار در شب رخ می دهد.