• 1398/12/17 - 14:20
  • /ZwKj

ارائه خدمات درمانی توسط کلینیک های دولتی و درمانگاه های شبانه روزی

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تمام کلینیک های دولتی و درمانگاه های شبانه روزی دولتی و خصوصی موظف به ارایه خدمات درمانی تمام وقت به بیماران می باشند...

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی، با اشاره به اهمیت ارایه خدمات سرپایی به بیماران به صورت شبانه روزی در درمانگاه های مذکور افزود: بیماران می توانند در هر ساعتی از شبانه روز با مراجعه به این مراکز خدمات دریافت کنند.

وی ادامه داد: درمانگاه های شبانه روزی شامل مرکزی، گلابچی، شفاء، باقر العلوم (ع)، فاطمیه راوند و  چهارده معصوم (ع) کاشان و موسی بن جعفر (ع) و بوعلی آران و بیدگل می باشند.

دکتر مروجی اظهار داشت: کلینیک بوعلی تامین اجتماعی کاشان نیز تا ساعت 12 شب آماده خدمت رسانی می باشد.

وی تصریح کرد: بیماران با علایم تنفسی علاوه بر مراکز فوق همچنین می توانند خدمات تخصصی را از کلینیک ویژه دانشگاه واقع در بیمارستان اخوان دریافت کنند.

رئیس دانشگاه یادآور شد: این درمانگاه ها با هدف کاهش مراجعه سرپایی به بیمارستان های شهید بهشتی کاشان و سید الشهدا (ع) آران و بیدگل، فعال می باشند.

دکتر مروجی، از بیماران عزیز خواست از مراجعه حضوری به بیمارستان های فوق اکیدا خودداری نمایند.

• کد خبر : 119275