• 1400/09/30 - 11:19
  • /ZPyP

ارزشیابی اعضای هیات علمی دانشگاه با سامانه طبیب از نیمسال تحصیلی آتی

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و مسئول کمیته ارزشیابی اعضای هیئت علمی دانشگاه گفت: از نیمسال تحصیلی آتی ( مهر ماه سال 1401 ) ارزشیابی اعضای هیات علمی دانشگاه از طریق سامانه طبیب انجام می شود...

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و مسئول کمیته ارزشیابی اعضای هیئت علمی دانشگاه گفت: از نیمسال تحصیلی آتی ( مهر ماه سال  1401 ) ارزشیابی اعضای هیات علمی دانشگاه از طریق سامانه طبیب انجام می شود.

به گزارش وبدا، دکتر زریچهر وکیلی در پنجمین نشست « کمیته ارزشیابی اعضای هیئت علمی » ، فرایند انجام ارزشیابی اعضای هیئت علمی دانشگاه در نیمسال تحصیلی آتی و شیوه کار با  سامانه طبیب را توضیح داد.

در ادامه این نشست دکتر الهام موسوی نسب، عضو کمیته ارزشیابی اعضای هیئت علمی دانشگاه گزارش تحلیل نتایج ارزشیابی پرسشنامه تدریس کیفیت مجازی در نیمسال دوم 1400-1399 را ارائه کرد.

در پایان مواردی به شرح ذیل تصویب شد:

دانشکده‌هایی که تمایل دارند از این ترم ارزشیابی در سامانه سما برای شان اجرا شود و سایر دانشکده‌هایی که تمایل ندارند از طریق روشهای قبلی از جمله فرادید، پرس لاین یا پرسال ارزشیابی خود را انجام دهند.

پرسشنامه قبلی بررسی کیفیت تدریس آموزش مجازی مورد بازنگری قرار گرفته و از ترم آتی پرسشنامه جدید در دستور کار قرار گیرد و در خصوص پرسشنامه ارزشیابی دانشجویان ارشد و Ph.D، مقرر شد این پرسشنامه توسط کمیته طراحی و بعد از نهایی شدن از ترم آتی در دستور کار قرار گیرد.

حداکثر همکاری از سوی دفاتر توسعه آموزش پزشکی در دانشکده ها  جهت تکمیل چک لیست ارزشیابی سامانه نوید که مکمل پرسشنامه کیفیت تدریس مجازی است صورت پذیرد.

پیشنهاد استفاده از بازخورد ویدئویی یا بررسی فایل تدریس اساتید که در سامانه نوید موجود است جهت ارائه بازخورد به اعضای هیئت علمی، در نشست های بعدی کمیته مطرح تا درصورت مهیا بودن شرایط، اجرایی گردد.

گفتنی است نشست کمیته ارزشیابی اعضاء هیئت علمی با حضور اعضای اعضای این کمیته در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.