• 1398/08/01 - 13:39
  • /ZjYj

از تمبر یادبود کنگره رونمایی شد

در کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از تمبر یادبود کنگره رونمایی شد...

در کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب در  دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از تمبر یادبود کنگره رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دبیر اجرایی کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه گفت: این تمبر شامل آرم های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان، مرکز تحقیقات تروما، انجمن جراحان مغز و اعصاب، تصاویری از باغ فین کاشان و مرحوم پروفسور رحمت می باشد.

وی گفت: تصویر مرحوم پروفسور رحمت به منظور ارج نهادن به زحمات و تلاش های بی دریغ ایشان به عنوان یکی از بنیانگذاران جراحی اعصاب در ایران، در این تمبر استفاده شد.

دکتر حامد یزدان پناه، در ادامه با اشاره به اینکه ۱۲ مقاله در بخش دانشجویی به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است، افزود:  برای اولین بار در طول برگزاری کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب ایران این جایزه به یادبود پورفسور رحمت و به نام ایشان (جایزه رحمت) به سه مقاله برتر اهدا می شود.

یادآور می شود: کنگره بین المللی انجمن جراحی مغز واعصاب ایران، با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و انجمن جراحان مغزو اعصاب ایران در تاریخ یکم لغایت آبان سال 1398 دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

.