• 1397/07/02 - 14:22
  • /ZGzj

از هسته گزینش دانشگاه تقدیر شد

از مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه به منظور کسب رتبه برتر عملکرد در جلسه هیات رئیسه مورخ 01/07/1397 در سالن شهدای ستاد مرکزی تقدیر شد...

از مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه به منظور کسب رتبه برتر عملکرد در جلسه هیات رئیسه  مورخ 01/07/1397 در سالن شهدای ستاد مرکزی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن تشکر و قدردانی از مدیر و اعضاء و کارکنان هسته گزینش گفت: ماهیت کار و وظایف گزینش سخت و حساس است و ما از عملکرد هسته گزینش دانشگاه اطمینان خاطر داریم.

وی، کسب رتبه های برتر در سال های متعدد را بیانگر ایفای نقش سازنده و عملکرد مطلوب و شایسته گزینش دانست.

محمود نعمتیان مدیر هسته گزینش دانشگاه در این نشست، ضمن عرض تسلیت و تعزیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گزارش عملکرد این هسته، فرآیند کسب رتبه برتر هسته گزینش در پنج دوره ارزیابی عملکرد از طریق هیأت مرکزی گزینش وزارت متبوع و کسب رتبه عالی عملکرد در سال 97 از طریق هیأت عالی گزینش را ارائه کرد.

لازم به ذکر است: رئیس دانشگاه در پایان نشست با اهداء لوح تقدیر و سپاس از زحمات و تلاش های صادقانه مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.