• 1401/03/31 - 12:29
  • /ZaTP

اطلاعیه جدید تکمیل فرم ارزشیابی سال 1400 کارکنان غیر هیات علمی دانشگاه

به اطلاع کلیه همکارن محترم میرساند:آخرین مهلت تکمیل فرآیند ارزشیابی کارکنان و مدیران غیر هیات علمی دانشگاه (به استثناء کارکنان شرکتی) مورخ 15/04/1401 می باشد...

به اطلاع کلیه همکارن محترم می رساند :آخرین مهلت تکمیل فرآیند ارزشیابی کارکنان و مدیران غیر هیات علمی دانشگاه (به استثناء کارکنان شرکتی) مورخ 15/04/1401 می باشد.

مراحل تکمیل فرم ارزشیابی:

تکمیل و ارسال فرم ارشیابی در سامانه کارمند به ترتیب زیر می باشد:

کارکنان: مالک سند (کارمند) / رابط ارزشیابی واحد محل خدمت / ارزیابی کننده / تأیید کننده / مالک سند(کارمند) / اداره ارزشیابی (محبوبه قربان پور)

کارکنان پشتیبانی: مالک سند(کارمند) / ارزیابی کننده / رابط ارزشیابی محل خدمت / تأیید کننده / مالک سند (کارمند)/ اداره ارزشیابی (محبوبه قربان پور)

شایان ذکر است پس از تاریخ یاد شده، هیچگونه فرم ارسالی از سوی کارکنان به اداره ارزشیابی دانشگاه مورد تأیید قرار نخواهد گرفت و تبعات آن بعهده شخص کارمند خواهد بود.