• 1398/09/21 - 21:13
  • /ZBFj

اعضای بدن بیمار مرگ مغزی به نیازمندان پیوند عضو اهداء شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان، از اهداء اعضای بدن بیمار مرگ مغزی خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: عباسعلی ملایی، 63 ساله از ساکن نوش آباد از همکاران بازنشسته دانشگاه، با اهدا کبد و نسوج خود ، زندگی دوباره ای به چند بیمار بخشید.

وی افزود: این بیمار به علت آنوریسم مغزی ( بیماری عروق مغزی ) در مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان بستری شده بود که پس از انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی و پرستاری این بیمارستان و بررسی تیم های کارشناسی پزشکی و تائید مرگ مغزی بیمار، اعضای بدن وی با موافقت و رضایت خانواده اش برای اهدا عضو به بیمارستان امام خمینی(ره) تهران منتقل شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون چهار مورد مرگ مغزی جهت اهدا عضو ازکاشان به تهران اعزام شده است.

دکتر حاجی جعفری ادامه داد: کسانی که می‌خواهند جزو اهدا کنندگان عضو باشند می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی ehda.sbmu.ac.ir  ثبت نام کرده و کارت ویژه اهدای عضو را دریافت کنند.

• کد خبر : 119051