• 1396/08/04 - 09:12
  • /ZQrj

اعــزام تــیــم عــمــلــیــاتــی مــرکــز مــدیــریــت حــوادث و فــوریــت های پــزشـــکی دانــشــگــاه بــه استان ایلام

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، از اعــزام تــیــم عــمــلــیــاتــی این مــرڪــز بــه استان ایلام همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر حسین ریاحی گفت: تیم 10 نفره اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه شامل کارشناس، کاردان، امدادگر و رانندگان  اورژانس کاشان بــا یــک دســتــگــاه اتــوبــوس آمــبــولــانــس و دو دســتــگــاه آمــبــولــانــس تجهیز شده جــهت پــوشــش درمــانــی و امدادی مــراســم اربــعــیــن حــســیــنــی عازم مرز مهران در استان ایلام شدند.

وی افزود: تیم های  فوریت های پزشکی از سراسر کشور برای حضور در مراسم اربعین در کربلا در مرزهای خروجی به سمت عراق مستقر می شوند و تا چندروز پس ازمراسم اربعین در مکان های مشخص شده مستقر می شوند.