• 1399/01/03 - 20:41
  • /ZaMj

اعلام جدید ترین آمار مبتلایان به کرونا در کاشان و آران و بیدگل

جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در کاشان و آران و بیدگل روز یکشنبه ۳/۱/۹۹ اعلام شد...

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت:  از آغاز بیماری کرونا تاکنون در دو شهرستان کاشان و آران وبیدگل، تعداد 1328 بیمار ترخیص شده اند.

دکتر سیدعلیرضا مروجی افزود:در حال حاضر تعداد افراد بستری 436نفر می باشد، که ازاین تعداد 403نفر در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و 33نفر در بیمارستان سیدالشهدا (ع) آران و بیدگل بستری می باشند.

وی ادامه داد: بر اساس جواب آخرین آزمایشات انجام شده، نتیجه تست 712 نفر از بیماران مثبت اعلام شده است.

دکتر مروجی با اشاره به اینکه از مجموع این 712 بیمار، 38درصد بیماران را زنان و 62درصد را مردان تشکیل می دهند، تصریح کرد: 85درصد آمار بیماران مبتلا به کرونا متعلق به کاشان و 15درصد به آران و بیدگل تعلق دارد.

وی  یادآور شد: 40درصد از بیمارانی که نتیجه آزمایشات آن ها مثبت اعلام شده، دارای بیماری زمینه ای مانند دیابت یا قلبی عروقی هستند.

رئیس دانشگاه ضمن تاکید بر دیابتی بودن 17 درصد از مبتلایان به کروناویروس در این منطقه، افزود: این امر روند کنترل و درمان این بیماران را با مشکل مواجه می کند.

وی اظهار داشت: از میان افراد متوفی مشکوک به کرونا نیز نتیجه آزمایش 98نفر مثبت و 22نفر منفی اعلام  شده است.

دکتر مروجی به راه اندازی گروه روانپزشکی دانشگاه برای پاسخ گویی به همشهریان عزیز در مورد اضطراب ها و نگرانی های مربوط به کرونا، اشاره کرد و یادآور شد:شماره تلفن ۵۵۵۸۲۵۰۳از ساعت ۸تا ۱۳در روزهای شنبه تا پنج شنبه جهت خدمت رسانی به شهروندان، فعال می باشد.

وی در ادامه از شهروندان تقاضا کرد: با توجه به شرایط بحرانی جامعه، در خانه بمانید و از تردد های غیر ضروری بپرهیزید.

• کد خبر : 119368