• 1396/02/07 - 12:55
  • /ZQ4j

اولین نشست کمیته اقتصاد درمان برگزار شد

اولین نشست کمیته اقتصاد درمان با حضور سرپرست دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 6/2/96 برگزار شد...

اولین نشست کمیته اقتصاد درمان با حضور سرپرست دانشگاه  و سایر اعضاء  روز چهارشنبه مورخ 6/2/96 برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست نحوه تعامل با سازمانهای بیمه گر پایه، پیگیری کسورات بیمارستانی، لزوم هماهنگی معاونت های آموزشی ودرمان در حل مسائل اقتصاد درمان، نحوه کنترل ونظارت برهزینه های بخش درمان شامل خرید های دارو وتجهیزات وپیگیری منظم وصول شکایات سازمانهای مالی دانشگاه مورد بحث وبررسی قرار گرفت.

این گزارش حاکیست: در این نشست سیاستهای کلی اقتصاد درمان دانشگاه نیز مورد بررسی وتصویب قرار گرفت و مقرر شد در اولین فرصت کمیته اقتصاد حوزه درمان با حضور مدیران کلیه واحدهای درمانی ومسئولین واحد درآمد دانشگاه تشکیل و سیاستهای کلی دانشگاه به واحدهای درمانی ابلاغ وپیگیری شود.