• 1400/10/06 - 16:00
  • /ZczP

بازدید اعضای هیات ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته علوم مدیریت و اقتصاد بهداشت وزارت بهداشت از دانشگاه

اعضای هیات ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته علوم مدیریت و اقتصاد بهداشت وزارت بهداشت به منظور بررسی امکان راه اندازی رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی در مقطع کارشناسی از دانشکده بهداشت دانشگاه در روز شنبه 4 دی ماه 1400 بازدید کردند...

به گزارش وب دا، نمایندگان هیات مزبور دکتر فردوسی و دکتر منتظرالفرج طی نشستی صمیمانه با رئیس، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده و اعضای گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، در خصوص رسالت هیات بورد  و اولویت های آن بحث و تبادل نظر کردند.

شایان ذکر است: در ادامه، ضمن بازدید از امکانات آموزشی و مصاحبه با دانشجویان، ظرفیت های دانشگاه در مورد امکان سنجی پذیرش دانشجو مورد ارزیابی قرار گرفت.

گفتنی است: در پایان طی نشستی با معاونت آموزشی دانشگاه و مسئولین دانشکده ضمن اشاره به نقاط قوت موجود، نتیجه بازدید را مثبت ارزیابی کردند.