• 1400/06/17 - 11:38
  • /ZdwP

بازدید رئیس دانشگاه از بخش های درمانی مرکز شهید بهشتی و پروژه توسعه بخش ICU3این مرکز

رئیس دانشگاه، از بخش های بستری بیماران کووید 19 و بخش آنژیوگرافی مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان روز دوشنبه 15 شهریورماه ۱۴۰۰ بازدید کرد...

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی، در این بازدید همچنین با حضور در محل  پروژه عمرانی خیرساز توسعه بخش ICU3این مرکز در جریان روند پیشرفت فیزیکی آن قرار گرفت.

وی، ضمن بررسی وضعیت خدمات دهی و ارزیابی امکانات و تجهیزات بخش های مورد بازدید با مسئولین، پرسنل و پزشکان  گفتگو کرد و  از زحمات و خدمات ارزنده آنان در راه خدمت به مردم و ارتقاء سلامت جامعه تقدیر نمود.

• کد خبر : 120967