• 1399/01/11 - 11:14
  • /ZyMj

بازدید رئیس دانشگاه از معاونت بهداشتی و مرکز 16 ساعته راوند

رئیس دانشگاه، به منظور بررسی روند انجام غربالگری مردم در خصوص ویروس کرونا از معاونت بهداشتی و مرکز مرکز 16 ساعته راوندبازدید کرد.

به گزارش وبدا، دکترسید علیرضا مروجی در این بازدید گفت: غربالگیری شهروندان در دو شهرستان توسط مراقبین سلامت در حوزه بهداشت و با همکاری بسیج انجام شده است.

وی با اشاره اینکه اکنون روند پذیرش افراد در مراکز درمانی مربوط به کرونا نسبت به قبل کاهش یافته است، افزود: اما همچنان در دو بیمارستان شهید بهشتی کاشان و سیدالشهدا(ع) آران‌وبیدگل شدیداً درگیر بیماران بد حال هستیم.

دکتر مروجی، در پایان از زحمات همکاران بهداشتی و درمانی در راستای پیشگیری و کنتری کرونا ویروس تقدیر و تشکر کرد.

یادآور می شود: با تلاش مراقبین سلامت حوزه معاونت بهداشت دانشگاه و همکاری بسیج، غربالگری شهروندان شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در خصوص کرونا ویروس در حال انجام است.

• کد خبر : 119391