• 1398/01/03 - 10:57
  • /ZkRj

بازدید شبانه نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل و معاون فنی اورژانس کشور از مرکز مدیریت حوادث، ستاد هدایت و اطلاع رسانی

در دومین روز از سال نو، نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و معاون فنی اورژانس کشور از مرکز مدیریت حوادث، ستاد هدایت و اطلاع رسانی (EOC) به صورت شبانه بازدید کردند...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، در این بازدید دکتر کوچکی رئیس دانشگاه و دکتر ریاحی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کاشان حضور داشتند.

این گزارش حاکیست: دکتر ساداتی نژاد و دکتر نوری همچنین از پایگاه های عوارضی، قائم و حسنارود اورژانس کاشان بازدید کردند.